قوانین ثبت شرکت ها در تمامی کشورهای جهان با توجه به سایر قوانین رایج کشور ،اقتصاد ،شرایط اجتماعی ، روابط بین الملل و ت های جاری و……دارای شباهت ها و تفاوت های بسیاری می باشد .

در تمامی کشورها ثبت کردن شرکت تحت قوانین خاص آن کشور انجام می پذیرد و تمامی روابط این شرکت ها از پیش در قوانین تجاری این کشورها ثبت و تایین گردیده است، در این میان قوانین کشورها دارای تفاوت ها و در عین حال شباهت هایی می باشند که با مطالعه در حقوق بین الملل می توان به آنها پی برد. در میان سایر کشورها، قوانین تجاری وضع شده در کشورهای فرانسه،آمریکا ،انگلستان دارای اهمیت بسیاری هستند، چراکه بعضا قوانین دیگر کشورها مانند ؛ ایتالیا ، بلژیک ، هلند ، اسپانیا و…….با توجه و مطالعه این قوانین تدوین گردیده است ،که البته قوانین کشور ما نیز از این قائده مستثنی نیست ،در ادامه این مطلب به بررسی قوانین ثبت شرکت در این کشورها و کشورمان ایران خواهیم پرداخت تا از راه این بررسی شباهت ها و تفاوت های آن را در یابیم:


ساختار شرکت ها در حقوق فرانسه

در این نظام حقوقی فرانسه تجاری یا غیر تجار ی بودن شراکت به دو اعتبار مشخص می گردد: شکل قالب موسسه و یا هدف موضوع آن:

الف) شرکتها و شراکتهای تجاری بر اساس قالب

1-شرکت تضامنی : که مطابق ماده 1-221 قانون تجارت فرانسه شرکتی است که ” شرکا همگی تاجر بوده و به طور نا محدود و تضامنی برای پرداخت بدهی های شرکت مسئولیت دارند .

2-شرک مختلط غیرسهامی

3-شرکت با مسئولیت محدود، شرکتی است که طبق ماده 1-223 قانن تجارت به وسیله یک یا چند شخص تشکیل می شود که این اشخاص فقط به میزان آورده خود مسئولیت دارند. در صورتی که شرکت فقط یک شریک داشته باشد ، شریک واحد خوانده می شود . شریک واحد همه اختیارات مجمع عمومی شرکارا داراست.


 ادامه مطلب در سایت

بانک اطلاعات ثبتی 



مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها